Jedinstvena softverska rešenja koja prave stvarnu razliku

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, dubokom poznavanju tematike i agilnom pristupu u vođenju projekata, spremni smo da Vas podržimo kroz razvoj jedinstvenih softverskih rešenja koja će transformisati Vaše poslovanje i učiniti ga otpornim na česte promene koje karakterišu moderno tržište.

redhead female working at her desk

Naši proizvodi

Naše znanje i iskustvo Vam je uvek na raspolaganju

Svako od naših softverskih rešenja razvijeno je sa ciljem da Vam omogući da rešite kompleksne izazove na jednostavan način. I tu se priča ne zaustavlja pošto mi uvek idemo korak dalje, usavršavamo svaki od proizvoda i razvijamo nove.

IPI

Ibis Performance Insights (IPI)

Pouzdano softversko rešenje za praćenje performansi telekomunikacionih i IT mreža koje istovremeno pruža i punu analitiku dobijenih rezultata. Pomoći će Vam da poboljšate kvalitet mreže i usluga, smanjite broj prigovora i žalbi klijenata, poboljšate efikasnost terenskih timova, smanjite broj izlazaka na teren i dodatno pojačate efekte preventivnog održavanja.

Saznajte više
working on a desktop pc
FOI

Field Operations Insights (FOI)

Inovativno softversko rešenje za centralizovano praćenje i kontrolu kvaliteta terenskih operacija u telekomunikacionim mrežama. Pruža Vam naprednu analitiku podataka generisanih uz pomoć mernih instrumenta i pomaže Vam da smanjite broj ponovljenih prigovora i žalbi, istovremeno povećavajući kvalitet terenskih radova definisanjem i kontrolom sprovođenja postupaka na terenu za različite vrste aktivnosti.

Sažnaj više
laptop connected to pc
ibis data lake

Ibis Data Lake

Značajno softversko rešenje za implementaciju Data Lake okruženja koje je razvio Ibis Solutions tim radeći na ovom polju od 2014. godine. Ibis Data Lake spaja najnovije tehnologije sa svim našim iskustvima iz više veoma uspešnih implementacija i najnoviju industrijsku praksu i na taj način Vam otvara čitav horizont novih mogućnosti izgrađenih kroz naprednu analitiku ponašanja kupaca.

Sažnaj više
white laptop on a desk
IBIS data analytics

Ibis Data Analitics

Softversko rešenje koje omogućava veoma lako razumevanje, predviđanje i sprečavanje Churna u bankama, bez potrebe za složenim znanjem iz domena Data Science-a. Omogućava zaposlenima na više pozicija da samostalno izvrše osnovnu analizu podataka i dođu do vrednih informacija, koje nije moguće odraditi u programima kao što je Excel. Istovremeno, pomaže Data Scientist-ima u njihovom svakodnevnom radu.

Sažnaj više
mac laptop, coding
Phoenix

Phoenix Default Tool

Moćni plug & play bankarski softver za IT implementaciju nove EBA Default definicije. Ovo softversko rešenje zasniva se na metodologiji najbolje prakse potvrđene od strane najvećih konsultantskih kuća i dokazano je kroz projekte automatizacije Default definicije u najvećim bankama Centralne i Istočne Evrope. Omogućava Vam najviši mogući nivo automatizacije, pokrivajući sve unapred zadate kriterijume koje propisuju EBA, ECB, lokalni regulatori ili koje priznaje praksa.

Sažnaj više
desktop split screen
IRC logo

Ibis Banking Analytics – IFRS9

Ibis Risk Calculator MSFI 9 (IRC) je moćno softversko rešenje namenjeno bankama. Zasnovano je na regionalnom iskustvu koje daje praktične odgovore na izazove postavljene standardom MSFI 9 i omogućava efikasan i dokumentovan proces obračuna umanjenja vrednosti. Zahvaljujući svojoj fleksibilnosti predstavlja veoma jednostavan i intuitivan softver pogodan za svakog klijenta.

Sažnaj više
redhead looking at a pc

Razvoj jedinstvenih softverskih rešenja

Najbolji način da savremene poslovne izazove pretvorite u svoje mogućnosti je da budete fleksibilni i organizujete svoje poslovanje na drugačiji, jedinstven način. Ali fleksibilnost se ne uklapa u standardni okvir koji obezbeđuje postojeći softver, dostupan svima. Ovde nastupamo mi razvijajući softver koji je posebno prilagođen svim Vašim potrebama i koji će Vam omogućiti da uvek budete bar jedan korak ispred konkurencije.

Saznaj više
software

Tehnologije

Za razvoj jedinstvenih softverskih rešenja za Vaše potrebe koristimo najnovije tehnologije i programske jezike kako bismo kontinuirano unapređivali naša rešenja u pogledu stabilnosti, sigurnosti i intuitivnosti u upotrebi.

Saznaj više
three desktops