Na brži način dođite do novih suštinskih zaključaka

U današnjem okruženju vođenom tehnologijom, čak i najmanji IT prekidi mogu izazvati ogroman ekonomski uticaj. IT timovi pregledaju podatke izvučene iz topologije, evidencije, tiketa, upozorenja i još mnogo toga da bi bolje predvideli i reaktivno rešili IT prekide. Kroz ove različite izvore podataka i nepovezane alate, timovima još uvek nedostaje pogled na rešavanje kvarova i prekida iz jedne zajedničke perspektive.

Ako se otkrije problem, timovi koriste više platformi da obaveste članove i dijagnostikuju probleme preko standardnog mrežnog runbook-a. Timovi često rade sa alatima koji imaju vremenski žig i ne sumiraju suštinu prekida u jednom kohezivnom razgovoru u okviru postojećeg kolaborativnog okruženja.

AIOps omogućava brže otkrivanje novih uvida i predstavlja ih na koncizan, jasan i zanimljiv način koji transformiše korisnička iskustva i poboljšava poslovne rezultate.

Šta je AIOps i kako vam može pomoći da unapredite svoje poslovanje

AIOps je odličan u prikupljanju informacija iz mnogo različitih izvora i centralizovanju u jednu tačku. Inovirajte brže, smanjite operativne troškove i transformišite IT operacije pomoću AIOPs rešenja koje pruža uvid u podatke o performansama i zavisnosti u različitim okruženjima. Uvedite promenljivo operativno okruženje pomoću automatizacije koja upozorava IT osoblje na probleme, njihove osnovne uzroke i preporučena rešenja bez potrebe za ljudskom intervencijom.

AIOps daje timovima potpun i tačan uvid u bilo koji IT incident, bez obzira na to gde se vaši podaci nalaze dok u isto vreme pruža uvid i preporuke o tome kako da rešite složene IT probleme povezivanjem tačaka između strukturiranih i nestrukturiranih podataka organizacije, u okruženjima u kojima timovi već rade.

  • Povežite tačke između izvora podataka i površinskih uvida gde radite.
  • Poboljšajte tok rada dijagnostike uvidima koji se mogu pratiti do originalnog izvora podataka i veštačkom inteligencijom koja objašnjava kako se uvidi izvode iz celog okruženja aplikacije.
  • Rešavanje složenih problema sa najboljim sistemom veštačke inteligencije, povezivanjem ljudskog i mašinskog jezika kako bi se korisnicima dalo holističko razumevanje problema u realnom vremenu.

Koje prednosti Vam donosi AIOps-a

Brže dijagnostikujte probleme

Povežite ogromnu količinu nestrukturiranih i strukturiranih podataka u realnom vremenu pomoću AIOps alata.

Steknite uvide tamo gde radite

Održavajte fokus timova, dajući uvide i preporuke u postojeće tokove posla.

Izgradite i upravljajte bezbedno

Napravite politiku na nivou mikroservisa i automatizujte sve komponente aplikacije.

Automatizujte sa samopouzdanjem

Osposobite timove da automatizuju zadatke uz transparentno AI donošenje odluka u ChatOps-u.

Upravljajte resursima

Upravljajte aplikacijama i infrastrukturom uz vidljivost u različitim okruženjima.

Integrišite neprimetno

Integrišite se sa unapred obučenim AI modelima da biste stekli nove uvide iz postojećih alata.

Please enter your email address so you can download the brochure