Business Intelligence i analitika

Softver za poslovnu inteligenciju i analitiku koji pokreće veštačka inteligencija

Business Intelligence (BI) je krovni izraz za tehnologiju koja omogućava pripremu podataka, data mining, upravljanje podacima i vizualizaciju podataka. Business Intelligence alati i procesi omogućavaju krajnjim korisnicima da identifikuju korisne informacije iz sirovih podataka, olakšavajući proces donošenja odluka na osnovu podataka u organizacijama iz različitih industrija.

Usvajanje BI softvera od strane korisnika nastavlja da se ubrzano povećava, posebno dok korisnici migriraju zadatke u Cloud. Vendori sve više podržavaju različite dobavljače Cloud platformi, što dovodi do više BI rešenja zasnovanih na SaaS-u i modela formiranja cena zasnovanih na pretplati.

coding

Koje su ključne mogućnosti koje donosi Business Intelligence i analitika?

world web

Povežite svoje podatke veoma lako

Importujte podatke iz CSV fajlova i tabela. Povežite se sa Cloudom ili lokalnim izvorima podataka, uključujući SQL baze podataka, Google BigKueri, Amazon, Redshift i još mnogo toga.

web, IT

Automatski pripremite i povežite podatke

Uštedite vreme na čišćenju podataka pripremom podataka uz pomoć AI tehnologija. Očistite i uredite podatke iz više izvora, dodajte izračunata polja, spojite podatke i kreirajte nove tabele.

reports, data

Lako kreirajte dinamičke kontrolne table

Brzo kreirajte interaktivne kontrolne table. Prevucite podatke da biste kreirali automatski generisane vizualizacije, dublje proučite detalje i delite ih putem e-pošte ili Slacka.

connected dots

Otkrijte skrivene obrasce

Postavite pitanje AI podršci uobičajenim jezikom i pogledajte odgovor u vizualizaciji. Koristite modeliranje vremenskih serija za predviđanje sezonskih trendova.

documents, analytics

Kreirajte i dostavljajte personalizovane izveštaje

Informišite sve svoje stejkholdere automatski. Kreirajte i delite dinamičke personalizovane izveštaje na više stranica u formatima koji vašim stejkholderima najviše odgovaraju.

icon, cloud

Donosite pouzdane odluke o podacima

Obezbedite detaljnije uvide bez Data science background-a. Potvrdite ono što znate, identifikujte ono što ne znate pomoću statistički tačnog predviđanja vremenskih serija i odredite obrasce koje treba uzeti u obzir.

mobile web

Go mobile

Ostanite povezani i dok se krećete sa novom mobilnom aplikacijom. Pristupite podacima i primajte obaveštenja direktno sa svog telefona, 24 sata dnevno.

Kako Business Intelligence može poboljšati Vaše poslovne procese?

pointing on a tablet
  • Od BI platformi se očekuje da imaju dashboard, ad hoc izveštavanje i mogućnosti vizualizacije podataka. Da bi ostali konkurentni, Business Intelligence sistemi integrišu machine lerning i veštačku inteligenciju dok se u osnovi oslanjaju na Data Warehouse, ETL i OLAP. Mi Vam nudimo rešenje gde su svi potrebni odgovori na jednom mestu.
  • Jedno BI rešenje može sve: očistiti i povezati vaše podatke, stvoriti zapanjujuće vizualizacije podataka i pokazati Vam gde se vaše poslovanje danas nalazi, a istovremeno predvideti šta će se dogoditi sutra. Dakle, analizirajte i vizualizujte podatke da biste stekli korisne uvide i poboljšali donošenje odluka za vaše poslovanje.

Please enter your email address so you can download the brochure