Workforce menadžment

Optimalna ravnoteža za isplativu i izvrsnu uslugu

Transformacija procesa operacija na terenu je neizbežna jer radnici na terenu generišu značajne operativne troškove organizacijama pa je potrebno efektivnije i efikasnije podržati poslovne potrebe kako bi se fokus potrošača ojačao kao ključni element poslovne transformacije. Uslužne organizacije svih veličina treba da jasno razumeju prednosti optimizovanog raspoređivanja terenskih aktivnosti i mobilnih komunikacija u realnom vremenu, jer radno vreme terenskog tehničara ne može biti sačuvano, već samo bolje utrošeno.

Mi Vam nudimo rešenja za upravljanje radnom snagom koja omogućavaju uslužnim organizacijama da dramatično smanje operativne troškove povezane sa radnicima na terenu omogućavajući im da terenski poslovi budu produktivniji i da postignu više sa manje resursa.

Transformišite interakcije sa klijentima i optimizujte poslovanje

Implementacija naših rešenja primeniće procese rada na terenu sa jasnom podelom odgovornosti podržanih operativnim izveštajima i analitikom kako bi se jasno razumele terenske aktivnosti i vašim terenskim tehničarima omogućila istinska podrška odgovarajućim programima podsticaja.

 • Lako se povežite sa klijentima
  Pratite realizaciju usluga na terenu pomoću Dispatcher Console-a. Jednostavno prilagodite svoj prikaz mapi ili Ganttovoj tabeli i analizirajte upozorenja u realnom vremenu za poslove na koje treba obratiti pažnju. Takođe, možete dobiti informacije o složenim sredstvima sa višeslojnoj hijerarhiji sredstava.
 • Inteligentno rasporedite i optimizujte posao
  Zakažite stvarne sastanke i optimizujte poslove tako da pravi terenski radnici, oprema, dobavljači i drugi članovi tima bude raspoređen na odgovarajuće poslove. Pomoću platforme Customer 360 možete takođe integrisati standardne i prilagođene objekte sa radnim nalozima.
 • Iskoristite mogućnost mobilnog pristupa
  Pomoću mobilne aplikacije terenski radnici i dobavljači mogu zajedno da ažuriraju posao, pristupaju različitim člancima, pregledaju i ažuriraju zalihe ili inventar i generišu izveštaje o uslugama sa bilo kog mobilnog uređaja, bez obzira na povezanost.
 • Pružite proaktivnu uslugu koristeći snagu platforme
  Integrišite svoje nezavisne sisteme i povezane uređaje kako biste osnažili organizaciju terenske službe da brzo preduzme akcije i pruži povezano korisničko iskustvo. Rano identifikujte trendove i probleme da biste optimizovali svoju mobilnu radnu snagu.

Workforce menadžment Vam može pomoći da:

1

Brže rešavajte pozive službe na terenu

2

Povećajte produktivnost zaposlenih na terenu

3

Automatizujte zakazivanje termina

4

Upravljajte agentima, dispečerima i tehničarima

5

Ostvarite vidljivost svih operacija u realnom vremenu

6

Optimizirajte raspodelu radne snage u mobilnim uređajima

7

Omogućite mobilnim radnicima da posao obave dobro

8

Obaveštavajte kupce o svakom koraku

9

Pružite vizuelnu podršku u realnom vremenu

Please enter your email address so you can download the brochure