Openshift kontejner platforma

Hibridni Cloud, platforma za brže kreiranje i implementaciju boljih aplikacija

Red Hat OpenShift kontejner platforma je vodeća platforma u industriji hibridnih Cloud platformi koju pokreću kontejneri i Kubernetes. Korišćenje OpenShift kontejner platforme pojednostavljuje i ubrzava razvoj, implementaciju i upravljanje životnim ciklusom hibridnog miksa aplikacija, dosledno bilo gde u lokalnim, javnim Cloud-ovima na Edge-u.

Bilo da se radi o modernizaciji postojećih aplikacija, razvoju novih aplikacija zasnovanih na CLoudu, integrisanju analitike podataka i sposobnosti veštačke inteligencije (AI) i mašinskog učenja (ML) radi postizanja uvida u podatke, ili integraciji softvera nezavisnih vendora (ISV) i provajdera u Cloudu, OpenShift kontejner platforma dizajnirana je da kontinuirano unosi inovacije i povećava brzinu nezavisno od obima, pomažući kompanijama da budu spremne za sve situacije sada ali i u budućnosti.

data storing

Ključne prednosti OpenShift kontejner platforme

Ako želite Enterprise Kubernets, da ima automatizovane operacije, da počne sa Hibridnim Cloudim ili da poveća produktivnost programera, Openshift kontejner platforma je prava odgovor.

female typing
  • Integrisana platforma uključuje host kontejnera, Kubernetes i upravljanje životnim ciklusom aplikacije koristeći Vaš izbor infrastrukture
  • Operateri obezbeđuju agilni DevOps način rada
  • Siguran, potvrđen sadržaj kontejnera i usluge iz širokog partnerskog ekosistema
  • Brži ciklusi razvoja aplikacija i češća primena softvera
  • Jednostavna instalacija i nadogradnje, čak i u Air-gapped okruženju
  • Prenosivost aplikacija sa nižim operativnim troškovima preko hibridnog Clouda, više Clouda i Edge-a
  • Dosledno razvojno iskustvo tokom čitavog životnog ciklusa aplikacije

Zašto biste trebali da koristite OpenShift kontejner platformu

OpenShift Container Platform je samoupravna platforma i uključuje Red Hat Enterprise Linuk operativni sistem, over-the-air ažuriranja, kontejner runtime, networking, ulaz, nadgledanje, evidentiranje, registar kontejnera, proveru autentičnosti i ovlašćenja. Ove komponente se zajedno testiraju za jedinstvene operacije na kompletnoj platformi Kubernetes koja obuhvata svaki Cloud. Više od 2.000+ klijenata ukazalo je poverenje Red Hat OpenShiftu u implementaciji suštinskih poslovnih aplikacija, bilo da migriraju postojeće poslove u Cloud ili započinju nove, ova platforma im omogućava da svojim korisnicima pruže vrhunsko iskustvo. Red Hat OpenShift dolazi sa devetogodišnjim životnim ciklusom podrške za preduzeća od jednog od vodećih saradnika Kubernetesa.

arrow up

Nadogradnje pritiskom na dugme

Red Hat OpenShift dolazi sa pojednostavljenom, automatskom instalacijom tako da sa Kubernetesom možete raditi veoma brzo. Kada se instalira, Red Hat OpenShift koristi Kubernetes Operators za automatsko ažuriranje platforme za host kontejnera, Kubernetes klaster i aplikacione usluge koje rade na klasteru.

cloud, IT

Dosledna osnova za rad u lokalnim i javnim u Cloud-ovima

Red Hat OpenShift kontejner platforma isporučuje jedinstvenu, doslednu Kubernetes platformu svuda gde Red Hat Enterprise Linuk radi. Platforma se isporučuje sa konzolom prilagođenom korisniku za pregled i upravljanje svim Vašim klasterima, tako da imate poboljšanu vidljivost u više primena.

rocket launching icon

Izgradite i isporučite brže

Red Hat OpenShift dolazi sa radnim tokovima prilagođenim programerima, uključujući ugrađene CI/CD kanale i mogućnost source-to-image koja Vam omogućava da pređete direktno iz koda aplikacije u kontejner. Proširite se na nove tehnologije - uključujući aplikacije bez servera sa Knative -om, usluge u Cloudu i pojednostavljenu komunikaciju usluga sa Istio-om i servisnom mrežom.

Please enter your email address so you can download the brochure