Pattern Pattern
Home Insights Vesti i Događaji Ibis Solutions na TM Forumu u Kopenhagenu

Ibis Solutions na TM Forumu u Kopenhagenu

Ibis Solutions je učestvovao na prestižnom TM Forumu u Kopenhagenu, događaju koji okuplja vodeće stručnjake iz oblasti telekomunikacija i veštačke inteligencije. Ovaj forum pruža uvid u najnovije tehnološke trendove, standardizaciju, najbolje prakse i budući pravac telekomunikacione industrije, pomažući nam da razumemo buduće trendove u razvoju industrije.

Sada već tradicionalno, na TM Forumu su bili prisutni brojni vendori koji igraju ključnu ulogu u industriji kao i u izgradnji novog tehnološkog ekosistema, pre svega kompanije kao što su IBM, Microsoft, Oracle, Amdocs, Huawei, Viavi, KeySight i Plistar Elysa. Njihovo prisustvo dodatno je obogatilo događaj, omogućavajući razmenu ideja i najboljih praksi među vodećim stručnjacima.

TM Forum pruža jedinstvenu priliku za razmenu ideja i najboljih praksi među vodećim stručnjacima, omogućavajući kompanijama da se prilagode brzim promenama na tržištu. Razgovori i radionice tokom događaja pokrivaju ključne aspekte digitalne transformacije, uključujući veštačku inteligenciju, 5G tehnologiju, i IoT rešenja.

„Učešće na DTW24 je bilo veoma korisno za Ibis Solutions jer nam je omogućilo da se povežemo sa vodećim stručnjacima iz industrije i upoznamo najnovije trendove i inovacije u oblasti digitalne transformacije. Prisustvo na ovom događaju pomaže nam da bolje razumemo tržišne zahteve i unapredimo naše usluge kako bismo ispunili potrebe naših klijenata. U budućnosti planiramo da implementiramo naučene lekcije i nastavimo sa inovacijama koje će doprineti rastu i uspehu naše kompanije,“ rekao je Ilija Lazović, direktor Sistem Integracija Ibis Solutions.

Ibis Solutions je posvećen kontinuiranom unapređenju svojih usluga i proizvoda, a prisustvo na ovakvim događajima omogućava nam da ostanemo na čelu inovacija u telekomunikacionoj industriji. Radujemo se primeni novih saznanja i jačanju naše pozicije kao lidera u regionu.