Pattern Pattern
Home Insights Vesti i Događaji MWC 2024 – korak ispred budućnosti

MWC 2024 – korak ispred budućnosti

Nakon četri dana intenzivnog programa završen je ovogodišnji Mobile World Congress u Barseloni, vodeći globalni događaj u svetu mobilnih tehnologija. Za Ibis Solutions kao i ostale kompanije koje se bave razvojem i implementacijom najsavremenijih softverskih rešenja ovaj događaj pruža jedinstvenu priliku da se istraže najnovija dostignuća, trendovi i rešenja koja oblikuju budućnost naše industrije.

Na ovom prestižnom događaju Ibis Grupu su predstavljali eksperti iz svih ključnih domena, počevši od test i merne opreme, sistemskih integracija pa sve do razvoja softvera. Ibis Solutions kao član grupe koji se bavi softverskim rešenjima, pre svega se fokusirao na predstavljanje rešenja i tehnologije koje naši partneri razvijaju, na prvom mestu IBM i SalesForce. To se posebno odnosi na domene kao što su 5G, SON, Hybrid Cloud, AIOps i generativna veštačka inteligencija (GenAI).

Kao i od sada, štandovi naših vendora su bila mesta živih diskusija, demonstracija i izgradnje značajnih veza, sa posebnim naglaskom na kako ove tehnologije mogu unaprediti efikasnost, performanse i pouzdanost u dinamičkom okruženju mobilnih mreža. MWC 2024 je takođe bio platforma za produbljivanje postojećih partnerstava i uspostavljanje novih veza sa ključnim akterima u industriji. Razgovarali smo sa brojnim potencijalnim partnerima i tehnološkim liderima, istražujući mogućnosti za saradnju na razvoju i implementaciji naprednih tehnoloških rešenja.

„Gledajući u budućnost, inspirisani smo mogućnostima koje su se ukazale tokom ovogodišnjeg MWC-a i radujemo se daljem istraživanju i integraciji najnovijih tehnologija u našu ponudu. Nova iskustva i obogaćenu ekspertizu iskoristićemo da našim klijentima pružimo vrhunska rešenja koja će im omogućiti da maksimiziraju svoje performanse i efikasnost u sve konkuretnijem tehnološkom okruženju“ istakao je Ilija Lazović direktor Sistemskih Integracija u kompaniji Ibis Solutions.