Pattern Pattern
Home Insights Vesti i Događaji Uspešno učešće Ibis Solutions na IDC Samitu u Poreču

Uspešno učešće Ibis Solutions na IDC Samitu u Poreču

Ibis Solutions, objavljuje svoje učešće na još jednom prestižnom IDC Samitu koji se održao od 15. do 17. oktobra u Poreču, Hrvatska. Ovaj samit, posvećen digitalnoj transformaciji i inovacijama, okupio je lidere industrije i stručnjake iz regiona i cele Evrope.

Sa 21 govornikom iz regiona i cele Evrope, samit je privukao 74 prisutna delegata i omogućio 48 individualnih sastanaka. Predstavnici široke lepeze industrija su uzeli učešće u ovom događaju, kao na primer iz bankarstva, finansija, osiguranja, zdravstva, proizvodnje, telekomunikacija, energetike, trgovine na veliko i malo…

Ključne teme samita uključivale su digitalnu transformaciju, generativnu veštačku inteligenciju, održivost tehnologije, evoluciju analitike, upravljanje ERP sistemima, cyber bezbednost, cloud tehnologije i evoluciju poslovnih modela. Tokom trodnevnog događaja, predstavnici Ibis Solutions su se aktivno angažovali u panel diskusijama i brojnim sesijama, deleći svoje bogato iskustvo i ekspertizu.

„Dešavanja na tržištu pomno pratimo i sa velikim zadovoljstvom učestvujemo na događajima kakav je IDC samit“, izjavio je Ilija Lazović, Direktor za Sistemske integracije u Ibis Solutions. „Imali smo priliku da sarađujemo sa liderima industrije, podelimo naša inovativna rešenja i steknemo vredne uvide u najnovije trendove i razvoje u oblasti digitalne transformacije. Ovaj događaj dodatno jača našu posvećenost pružanju cutting-edge rešenja našim klijentima.“

Samit je pružio platformu za umrežavanje, razmenu znanja i istraživanje mogućnosti saradnje u neprestano promenljivom digitalnom svetu. Ibis Solutions sa nestrpljenjem iščekuje primenu stečenih saznanja sa IDC Samita kako bi doprineli inovacijama i pružili unapređena digitalna rešenja svojim klijentima.