Pattern Pattern
Home Insights Vesti i Događaji Vladimir Rakić – značajna podrška Timu za razvoj softvera kompanije Ibis Solution

Vladimir Rakić – značajna podrška Timu za razvoj softvera kompanije Ibis Solution

Ibis Solutions, kao deo Ibis Grupe koja na domaćem tržištu uspešno posluje punih 25 godina, neprestano razvija obim svog poslovanja i podiže nivo ekspertize. Najbolji dokaz za to je nedavno proširenje Tima za razvoj softvera u koji je, kao značajna podrška, došao Vladimir Rakić na poziciju direktora za razvoj biznisa sa namerom da ovaj tim obogati iskustvima koja je gradio u prethodnih 15 godina radeći na značajnim internacionalnim projektima iz različitih domena.

Nakon završenog Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu Vladimir je svoju karijeru započeo u kompaniji Vip Mobile gde je narednih sedam radio godina na poziciji Inženjera za planiranje i optimizaciju mreže. Nakon toga prelazi u internacionalnu kompaniju Umlaut na poziciju menadžera projekata sa koje je nakon šest godina rada unapređen na poziciju rukovodioca Sektora za IoT. Konačno, Vladimir je odlučio da svoju profesionalnu karijeru nastavi da razvija u kompaniji Ibis Solutions i fokusira se na razvoj novih softverskih rešenja koja će otvoriti nove mogućnosti na domaćem ali i stranim tržištima.

„Veoma mi je drago što sam postao deo Ibis Solutions tima i što imam priliku da radim sa izuzetnim mladim stručnjacima koji su se već dokazali na brojnim značajnim projektima. Moj cilj u narednom periodu biće da koristeći iskustvo koje sam stekao u radu na brojnim projektima u Evropi, Americi i na Dalekom istoku iskoristim da značajnu domensku ekspertizu celokupnog tima zajedno pretočimo u proizvode koji će rešavati realne poslovne izazove naših klijenata“ rekao je Vladimir Rakić.

Podrška koju Vladimir donosi i koja se pre svega ogleda u poznavanju poslednjih tehnoloških trendova i najboljih poslovnih praksi sa najrazvijenijih tržišta Ibis tim će iskoristiti kako bi unapredio entuzijazam mladih stručnjaka u radu na inovativnim projektima iz domena telekomunikacija, energetike, finansija kao i javne bezbednosti. Kao domaća kompanija koja pre svega daje šansu stručnjacima iz naše zemlje Ibis Solutions će nastaviti razvoj kadrova kako bi na još inovativniji način odgovorio na izazove modernog tržišta.